We Grow Business

We Grow Business

Hvem leder I efter?

I We Grow Business er vi altid på jagt efter de bedste talenter. Dem, der kan gøre os endnu bedre, end vi allerede er. Det kan eksempelvis være, at du studerer inden for økonomi, business, jordbrug, miljø, planter, husdyr, energiproduktion, kommunikation, IT,  jura eller noget helt andet.
 

Hvordan rekrutterer I?

Det præcise rekrutteringsforløb afhænger af stillingen og konsulentvirksomheden. Oftest vil det dog foregå sådan, at en af konsulentvirksomhederne bag We Grow Business slår en ledig stilling op og efter ansøgningsfristen afholder en til to samtalerunder. Det kan også være, at du bliver bedt om at tage en test. Derefter tilbydes den bedstegnede kandidat stillingen, og de øvrige kandidater får et afslag.
 

Tager I imod uopfordrede ansøgninger?

Ja, vi gør.

Da We Grow Business er et branchefællesskab mellem selvstændige konsulentvirksomheder, er det vigtigt, at du sender din uopfordrede ansøgning direkte til den enkelte konsulentvirksomhed, som registrerer og gemmer den i op til seks måneder. Hvis de i den periode har et job, som matcher din profil, kontakter de dig.

Vær opmærksom på, at konsulentvirksomhederne har forskellige fokusområder, så det er vigtigt, at du sætter dig ind i lige netop den virksomhed, som du ønsker at søge job hos.
 

Hvad er en god ansøger for jer?

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, som har en høj faglighed, og som tør udfordre og tænke anderledes. I de kommende år står vi over for et stort generationsskifte, som betyder, at vi har brug for nysgerrige, unge talenter.
 

Hvordan fanger man jeres opmærksomhed?

Du skiller dig ud på din stærke faglighed og for din passion. Vi er særligt interesserede i engagerede, motiverede kandidater, der har lyst til at omsætte deres viden til rådgivning.

 

 

Fakta:

Vi er et landsdækkende branchefællesskab, der beskæftiger mere end 2000 medarbejdere.

Antal ansatte:

Mere end 2000.

Geografisk lokation:

Vi har konsulentvirksomheder i hele landet. Se deres placering her.

Hvem er I interesserede i?

Studerende inden for økonomi, business, jordbrug, miljø, planter, husdyr, energiproduktion, kommunikation, IT,  jura eller noget helt andet.

Hvad er I interesserede i?

  • Praktikanter
  • Studentermedhjælpere
  • Projektsamarbejde
  • Nyuddannede
  • PhD

 

 

Kontaktinformation:

Adresse: Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N
Telefon: 87 40 50 00
Mail: info@wegrowbusiness.dk
Hjemmeside: wegrowbusiness.dk
Relevante link: Følg os på Facebook og LinkedIn