Karrierevejledning

Hos AAU Karriere kan du få karrierevejledning og -coaching om alt, hvad der vedrører din karriere – fra konkret ansøgning- og cv-tjek til mere abstrakte spørgsmål som ”Hvad kan jeg som nyuddannet?” Du kan også komme til os med dine spørgsmål om praktik og studiejob.

 

Du kan få vejledning om bl.a.:

  • Ansøgning- og cv-tjek
  • Praktik og studiejob
  • Hvilke typer job kan jeg søge?
  • Hvad kan jeg som nyuddannet tilbyde?
  • Fordele og udfordringer ved at have en multikulturel baggrund.
  • Arbejdsmarked og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
  • Personlige kompetencer

 

Gruppevejledning

Hvis du og din projektgruppe ønsker vejledning om fx udarbejdelse af ansøgning og cv, så send jeres udkast til os, og vi finder en tid, hvor I kan blive vejledt. Vejledning af grupper på 2-4 studerende er ofte en fordel, fordi deltagerne kan lære af hinanden og have indbyrdes diskussioner om fx 'den gode ansøgning' og 'det gode cv'.

 

Karrierecoaching

Flere af karrierevejlederne er også coachuddannede, så de kan tilbyde dig en coachingsamtale. Forskellen på en vejledning og en coachingsamtale er, at du i en coachingsamtale selv er mere på banen i forhold til at finde muligheder og reflektere over dine karrieremæssige udfordringer.

 

Book en tid ved en karrierevejleder

Book en tid til karrierevejledning eller -coaching (både individuel og gruppevejledning):

Husk at skrive hvad vejledningen drejer sig om og at vedhæfte det materiale, vi skal arbejde med (fx jobopslag, ansøgning og cv).

 

Book en tid ved en virksomhedskonsulent

Når du har fået styr på cv og jobsøgning, har du også mulighed for at booke en tid med virksomhedskonsulenterne fra Jobcenter Aalborg, der også er at finde AAU. Deres fokus er på at skabe matchet mellem dig og virksomhederne - både fuldtidsjob, studiejob og praktik.

Læs mere om Jobcenter Aalborg og deres indsats for studerende og dimittender fra AAU

 

Karrierevejledning for ph.d.-studerende

Book tid til en individuel vejledningssession med ph.d.-karrierevejleder Ulla Egidiussen Egekvist i Aalborg ved at sende en e-mail til uege@adm.aau.dk.

OBS: Da denne aktivitet er del af et udviklingsprojekt, og projektadministrationen bl.a. skal dokumentere projektaktiviteternes effekt, forbeholder vi os ret til senere at kontakte deltagerne pr. e-mail.

Læs mere om tilbuddene til ph.d.-studerende her

 

Studievejledning

Hvis det er studievejledning, du har behov for, skal du kontakte den centrale studievejledning.

Jeg fik mange guldkorn

”Jeg fik mange guldkorn til karrierevejledningen, og de gode råd har virkelig gavnet mig, så jeg er klar til allerede nu at få mit første job. Bare 15 min. efter min første jobsamtale blev jeg ringet op og tilbudt jobbet!”

Neromie Fernando, cand.mag. i Samfundsfag og psykologi, ansat på dronninglund gymnasium

Jeg fik jobbet!

”Efter en interessant samtale med en af Karrierecentrets vejledere havde jeg en større indsigt i mine egne styrker og svagheder, og jeg følte mig godt forberedt til rekrutteringsforløbet – og jeg fik jobbet!”

Mads Smed Sahlholdt, Cand. Scient. i Informatik, Ansat ved IBM