Talentprogram

 

Er du innovativ og har du talent for at skabe vækst?

ansøgningsfrist ændret til mandag den 25. september 2017

Så kan du blive en af de 30 særligt udvalgte deltagere i AAU's talentprogram Scandinavian Talent - målrettet dig, der har drivet til at skabe innovation, vækst og bedre bundlinie i små og nystartede virksomheder.
 

Innovation og kreativitet, projektledelse og salg

Temaerne for talentprogrammet i efteråret 2017 er innovation og kreativitet, projektledelse og innovative salgsmetoder - temaer som er udvalgt på baggrund af tal, der viser, at det er inden for disse områder, at mikro- og nystartede virksomheder har størst behov for at få tilført kompetencer.

I løbet af efterårets program vil du komme til at arbejde med konkrete virksomhedscases, og du får lov til at præsentere dine løsninger for beslutningstagerne i virksomhederne.

Undervejs i programmet promoverer vi dit CV i vores netværk af små og nystartede virksomheder i Danmark og Sverige.
 

KURSUSPROGRAM efterår 2017

Programmet indeholder 4 kursusgange og løber fra primo oktober til ultimo november 2017.
 

efterårets kursusgange

 • 5. OKTOBER 2017: INNOVATION OG KREATIVITET
  Oplægsholder og facilitator vil på denne kursusgang være konsulent og virksomhedsejer Jesper Thinnesen, som vil anvende tilgangen ”Den Kreative Platform”, der udspringer af AAU. Casevirksomheden vil være Box Town ved Jens Kruhøffer og hans team, som vil stille en udfordring om, hvordan kundeoplevelsen for de besøgende/kunderne i Box Town kan forbedres.
   
 • 24. OKTOBER 2017: PROJEKTLEDELSE FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED
  Oplægsholder på denne kursusgang vil være Erik Poulstrup, som har mange år som forretningsudvikler bag sig og bl.a. står bag virksomheden Ascending. Erik er desuden forstander på Nordjyllands Landbrughøjskole. Mere information om casevirksomheden til denne kursusgang følger.
   
 •  9. NOVEMBER 2017: INNOVATIVE SALGSMETODER
  Oplægsholder på denne kursusgang vil være Karina Burgdorff Jensen, som  er ekstern konsulent og Ph.d. stipendiat ved Center for Dialog og Organisation, hvor hun forsker i salg og salgssamtale. Casevirksomheden vil være Rokkedahl Energi, som vil stille en udfordring om, hvordan virksomheden kan komme ind på det svenske marked.
   
 • 27. NOVEMBER 2017: FOREDRAG OM TALENTUDVIKLING SAMT VIRKSOMHEDSDATING
  På denne afsluttende kursusgang vil virksomhedsejer og talentudvikler Ahmed Günes holde oplæg om, hvordan du bedst spotter og udnytter dit eget talent. Efterfølgende vil der være virksomhedsdating, hvor du kan møde flere mikro- og nystartede virksomheder, der er interesserede i at samarbejde med studerende og dimittender. Virksomhedsnavne kommer senere.

Alle kursusgange afholdes på NOVI, Niels Jernes vej 14, 9220 Aalborg Øst i tidsrummet 15.30–20.30. Der vil være ingen eller meget lidt forberedelse mellem kursusgangene.

Det forventes, at du som deltager i programmet kan deltage i alle kursusgangene.

Programmet foregår på dansk og er med forbehold for ændringer.

Læs mere om kriterierne for optagelse i programmet.
 

      

Talentprogrammet er en del af det skandinaviske projekt Innomatch og gennemføres derfor også på en række andre uddannelsesinstitutioner i Danmark og norden.

Søg om optagelse

ansøgningsfrist den 21. SEPTEMBER 2017

Læs mere om hvordan du bliver optaget i talentprogrammet her

Har du spørgsmål til talentprogrammet?

Liv Holm Andersen
lhan@adm.aau.dk
2119 4828

Mette Bach Andreasen
mba@adm.aau.dk
6196 7150

Ulla Egidiussen Egekvist
uege@adm.aau.dk
2093 0223

Inspirerende, underholdende og givende

"Talentprogrammet var inspirerende, underholdende og meget givende. Jeg gik derfra med højt humør og fornyet energi efter at være blevet motiveret og inspireret af de dygtige konsulenter og virksomhedernes deltagelse."

Karoline Mortensen, Læring og Forandringsprocesser, 9. semester

Læs om andre talenters erfaringer med Scandinavian Talent

Professionelt forløb

"Det var et helt fantastisk forløb at være med i som virksomhed. Virkelig professionelt opført og koordineret undervejs. Både før, under og efter.”

Kristian Maul, ejer, Bunker43

Læs mere om da Bunker43 var med i talentprogrammet