Talentprogram

 

Er du innovativ og har du talent for at skabe vækst?

Så kan du blive en af de 30 særligt udvalgte deltagere i AAU's talentprogram Scandinavian Talent - målrettet dig, der har drivet til at skabe innovation, vækst og bedre bundlinie i små og nystartede virksomheder.
 

I DYBDEN MED PROBLEMFORSTÅELSE, IDEATION OG LØSNINGSUDVIKLING

På talentprogrammet i foråret 2018 vil du få mulighed for at gå i dybden med en spændende, aktuel case fra en mikrovirksomhed. Over fire kursusgange vil du med din gruppe arbejde med denne virksomhedscase ud fra metoderne fra Design Thinking i forhold til få nogle praktiske redskaber til kreativ proces. Værktøjerne vil ligge inden for problemanalyse, ideation, løsningsudvikling, målgruppefokus, værdiskabelse og meget mere.

Undervejs i programmet promoverer vi dit CV i vores netværk af små og nystartede virksomheder i Danmark og Sverige og promoverer åbninger i mikrovirksomheder i forhold til praktik, projektsamarbejde, studiejob og lignende.

 

KURSUSPROGRAM Forår 2018

Programmet indeholder 4 kursusgange og løber fra primo marts til ultimo april 2018.
 


Forårets kursusgange

 

 • 6. MARTS 2018: INTRODUKTION TIL VIRKSOMHEDSCASE – FOKUS PÅ PROBLEMFORSTÅELSE  
  Virksomheden, som fortsat er en overraskelse, vil fremlægge deres case med den konkrete udfordring, som grupperne skal bruge de næste kursusgange på at løse og til sidst fremlægge for virksomheden og et ekspertpanel.  Oplægsholder og facilitator Jesper Vestergaard vil gennemgå de arbejdsmetoder fra Design Thinking, som vil blive brugt til at arbejde med casen ud fra.
   
 • 22. MARTS 2018: VIDERE ARBEJDE PÅ CASE – FOKUS PÅ IDEATION 
  Jesper Vestergaard vil sætte næste fase af gruppearbejdet i gang, og grupperne vil arbejde videre på casen.  Virksomheden vil være til stede til sparring med grupperne.
   
 • 4. APRIL 2018: INNOVATIVE SALGSMETODER
  Jesper Vestergaard vil sætte næste fase af gruppearbejdet i gang, og grupperne vil arbejde videre på casen.  Virksomheden vil være til stede til sparring med grupperne.
   
 • 23. APRIL 2018: FOREDRAG OM TALENTUDVIKLING SAMT VIRKSOMHEDSDATING
  På denne afsluttende kursusgang vil der være finpudsning og fremlæggelser af løsningerne for casevirksomheden, virksomhedens (potentielle) kunder og et ekspertpanel.

 

Alle kursusgange afholdes i AAUs Inkubator (Start Up miljø) på Fibigerstræde 11, 9220 Aalborg Øst i tidsrummet 15.30–20.30. Der vil være ingen eller meget lidt forberedelse mellem kursusgangene.

 

Det forventes, at du som deltager i programmet kan deltage i alle kursusgangene.

 

Programmet foregår på dansk og er med forbehold for ændringer.

 

Lyder dette spændende og vil du høre mere, så kontakt os gerne, eller læs mere her om, hvad andre har fået ud af deres deltagelse på tidligere talentprogrammer. 

Læs mere om kriterierne for optagelse i programmet.
 

Talentprogrammet er en del af det skandinaviske projekt Innomatch og gennemføres derfor også på en række andre uddannelsesinstitutioner i Danmark og norden.

Søg om optagelse

ansøgningsfrist den 21. SEPTEMBER 2017

Læs mere om hvordan du bliver optaget i talentprogrammet her

Har du spørgsmål til talentprogrammet?

Liv Holm Andersen
lhan@adm.aau.dk
2119 4828

Jeanette Rosendal Dynesen
​jrdy@adm.aau.dk
​6196 7150

Ulla Egidiussen Egekvist
uege@adm.aau.dk
2093 0223

Inspirerende, underholdende og givende

"Talentprogrammet var inspirerende, underholdende og meget givende. Jeg gik derfra med højt humør og fornyet energi efter at være blevet motiveret og inspireret af de dygtige konsulenter og virksomhedernes deltagelse."

Karoline Mortensen, Læring og Forandringsprocesser, 9. semester

Læs om andre talenters erfaringer med Scandinavian Talent

Professionelt forløb

"Det var et helt fantastisk forløb at være med i som virksomhed. Virkelig professionelt opført og koordineret undervejs. Både før, under og efter.”

Kristian Maul, ejer, Bunker43

Læs mere om da Bunker43 var med i talentprogrammet