AAU Karriere

Hvordan kommer jeg videre?

Hvordan kan jeg arbejde med min karriere? Hvad vil jeg? Hvad kan jeg? Hvordan opbygger jeg en god online karriereprofil?

AAU karriere e-læring

Hvordan kommer jeg godt i gang med min jobsøgning? Hvor skal jeg researche? Og hvordan kan jeg bruge min research?

research

Hvordan kommer jeg i gang med at arbejde med min karriere? Hvad vil jeg, hvad kan jeg, hvordan er arbejdsmarkedet, og hvordan kommer jeg videre?

klog på karriere

Hvad kendertegner et godt spørgsmål? Hvordan kan jeg blive god til at stille spørgsmål? Og hvordan kan jeg bruge gode spørgsmål?

Det gode spørgsmål

Hvordan er en jobsøgningsproces? Hvad vil jeg komme til at opleve? Og hvad virker, når man søger job?

Lidt om jobsøgning

Hvordan netværker man? Har jeg et netværk? Er det stort nok? Hvordan udvider jeg det? Og hvordan kan jeg bruge mit netværk?

Netværk

Hvad kan jeg bruge LinkedIn som studerende og nyuddannet? Hvordan kommer jeg i gang? Og hvordan kan jeg gøre min profil bedre?

LinkedIn

Hvor kan jeg finde relevante job? Hvilke jobsider kan jeg bruge? Hvordan kan jeg ellers finde inspiration til steder at søge job og praktik?

Hvor skal jeg lede efter job?

Hvordan er uopfordret jobsøgning anderledes? Hvornår er det en fordel at søge uopfordret? Hvad skal jeg være opmærksom på?

Uopfordret jobsøgning

Afkod jobopslaget

Hvordan kan jeg læse og forstå jobopslaget, så det bliver lettere for mig at skrive målrettet ansøgning og cv, der rammer modtageren?

Afkod jobopslaget

Hvad er vigtigt at huske, når jeg skriver en ansøgning? Hvordan sikrer jeg, at sproget er fængende, og at den har en god struktur?

ansøgning

Hvordan sikrer jeg mig, at mit cv har det rette indhold og den rette struktur, så det fanger modtageren?

cv

Hvordan forbereder jeg mig bedst, når jeg skal til jobsamtale? Hvad skal jeg huske til jobsamtalen? Og hvilke spørgsmål kan jeg få?

jobsamtalen

Hvad er personprofiler, og hvad kan jeg og arbejdsgiveren lære af dem? Hvad bør jeg være opmærksom på?

personprofiler

Hvad er assessment days? Hvornår kan jeg støde på dem, og hvordan forbereder jeg mig bedst muligt til dem?

assessment days