AAU Karriere

Alle nyheder

Lav nemt flot cv og ansøgning med Jofibo

Lav nemt flot cv og ansøgning med Jofibo

AAU Karriere samarbejder med cv- og ansøgningsportalen Jofibo. Det betyder, at du som studerende på AAU har gratis adgang til et simpelt og brugervenligt værktøj, der gør det nemt at opsætte et cv og en ansøgning i et overskueligt og flot design.

Lagt online: 20.06.2022

Når du bruger Jofibo, behøver du ikke tænke så meget over design og grafisk opsætning, men kan koncentrere dig om indholdet af dit ansøgningsmateriale. Alle AAU Karriere’s gode råd om cv og ansøgninger er også bygget ind i den guide, som findes i værktøjet.

På Jofibo finder du et større udvalg af forskellige skabeloner, som du frit kan vælge imellem. Du kan ikke redigere i skabelonerne, da det netop er en del af konceptet, at det er enkelt og nemt, og at du med få klik og en smule tekst kan lave et cv og en ansøgning, som ser godt ud.

Du kan dele dit cv med et link direkte fra platformen, som du kan indsætte på din profil på fx LinkedIn og lignende platforme, eller du kan downloade det i PDF og uploade eller sende det hvor du vil.

Du kan bruge Jofibo gratis så længe du har en aktiv AAU-email - dvs. under hele din studietid og 3 måneder efter din sidste eksamen.

Opret cv og ansøgning på Jofibo

 

Skabeloner på Jofibo

Læs flere nyheder

Se listen