Targit

Targit

TARGIT er en ledende udbyder af business intelligence software til et væld af forskellige brancher og virksomheder rundt om i hele verden. Nationalt tæller kundeporteføljen blandt andet Normal, Søstrene Grene og Bianco, og internationalt Monin, Goodwill Industries og Dublin Airport Authority.

Vi er samlet set 70 ansatte fordelt på vores kontorer i Aalborg og Tampa i Florida. Derudover har vi distributører og partnere i blandt andet Tyskland, Italien og Holland.

Vi holder godt ved vores nordjyske rødder, og det betyder, at vi vægter vores kunder og serviceniveau højt. En stærk relation og dedikation til både kunder og partnere er alfa omega hos TARGIT. Vi stræber samtidig mod at skabe et dynamisk og udfordrende miljø for alle ansatte. Vi har et klart mål om altid at være et skridt foran i en verden, hvor forandring er en fast del af hverdagen. Vi ønsker at fremme kreativitet, fællesskab, høj faglighed og opfindsomhed, for det er lige netop, når disse elementer bringes i spil, at magien opstår.

 

Vi leder efter DIG

Hos TARGIT samler vi på skarpe og kreative mennesker, som brænder for at hjælpe virksomheder med at yde bedre ved at sikre flere datadrevne beslutninger i hele organisationen! Studerer du eksempelvis inden for kommunikation, marketing, software & udvikling, salg eller forretningsudvikling, er TARGIT et perfekt match. Det er uanset, om det drejer sig om projektsamarbejde, praktik, studiejob eller job efter endt uddannelse.

Vi er altid på udkig efter dygtige talenter, som besidder en høj faglighed og et drive som Michael Laudrup i sin storhedstid. Du kan tjekke vores ledige stillinger på targit.com/da/meet-targit/targit-career/jobs eller sende en uopfordret ansøgning af sted på job@targit.com, hvis du er typen, der har en ligeså stor forkærlighed for data, som vi har. Fortæl os, hvorfor vi lige præcis ikke kan undvære dig på team TARGIT. Vi er et hold af stærke spillere, og er du den angriber eller forsvarer, vi ikke vidste, vi manglede – så lad os endelig høre hvorfor.

Vi værdsætter alle uopfordrede ansøgninger, men vi kan dog ikke love, at du får et personligt svar retur, men din ansøgning gemmes i vores database.

 

Kontaktinformation

TARGIT

Gasværksvej 24, 2. sal

9000 Aalborg

targit.com/da/meet-targit/meet-the-targit-team/contact-targit

linkedin.com/company/targit

facebook.com/TARGIT.BI.Suite