AAU logo

AAU Karriere

Studiejob

Et studiejob – og ikke mindst et studierelevant et af slagsen – er guld værd på cv’et. Vores undersøgelser viser, at de kompetencer, du får gennem et studiejob, vægtes meget højt af din kommende arbejdsgiver. Mange studerende før dig har oplevet, at et studiejob fører til job i samme virksomhed.
 

Find dit studiejob

Tag et kig på AAU Jobbank hvor studiejob bliver opslået.
 

Vil du undervise?

Hvis du gerne vil prøve at undervise, er AAU on Demand en oplagt mulighed for dig. AAU on Demand rekrutterer nye undervisere i slutningen af hvert semester - i maj og i november. Læs mere på on-demand.aau.dk.
 

Hjælp til ansøgningen

Vores dygtige karrierevejledere vil rigtig gerne hjælpe dig med at gøre din ansøgning til studiejob skarp. Book en vejledning her.

 

Ufaglært studiejob

Mange studerende drømmer om et studerelevant job i løbet af studietiden. Det kan dog vise sig at være udfordrende at både finde og lande sådan et job. En anden mulighed er at finde et ufaglært studiejob. 
Søger du et ufaglært studiejob, kan du finde gode råd og tips her.

Læs om andre studerendes erfaringer i studiejob

Erfaringer fra studiejob imponerer

"Rektor var yderst imponeret over mit CV i forhold til at jeg ikke engang er færdig på studiet endnu. Ikke mindst mine erfaringer fra studiejobbet i AAU on Demand fandt han interessant og ville straks høre mere.”

Læs mere om Mortens erfaringer her

Studiejobbet gav kompetencer som jeg bruger nu


"Mit studiejob har været et godt springbræt, hvor jeg har fået kendskab til arbejdsgangen i en rådgivende ingeniørvirksomhed. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke søgte det noget tidligere, netop fordi det gav rigtig gode kompetencer og praktiske erfaringer, som jeg har fået stort udbytte af i mit nuværende job."

Læs mere om Christians erfaringer her