Talentprogram

 

Er du innovativ og har du talent for at skabe vækst?

Så kan du blive en af de 30 særligt udvalgte deltagere i AAU's talentprogram Scandinavian Talent - målrettet dig, der har drivet til at skabe innovation, vækst og bedre bundlinie i små og nystartede virksomheder.

Temaerne for talentprogrammet er innovation og kreativitet, projektledelse og innovative salgsmetoder – områder som er udvalgt på baggrund af tal, der viser, at det er her mikrovirksomheder efterspørger kvalificeret arbejdskraft lige nu.

Udover at møde topprofessionelle oplægsholdere og spændende virksomheder, får du på talentprogrammet mulighed for at præsentere konkrete løsninger for relevante repræsentanter fra de deltagende virksomheder.

Undervejs i programmet promoverer vi, såfremt du ønsker det, dit CV overfor virksomhederne i programmet og i vores øvrige netværk af små og nystartede virksomheder.

Søg Optagelse senest torsdag den 27. september

 

KURSUSPROGRAM efterår 2018

Programmet indeholder 4 kursusgange og løber fra primo oktober til ultimo november 2018.
 

4. oktober 2018: Kreativitet og Innovation

Innovationskonsulent Jesper Thinnesen indfører dig i, hvordan du kan arbejde med kreativitet og innovation via metoden Den Kreative Platform. Du og de andre deltagere vil arbejde med en case stillet af den svenske mikrovirksomhed Kungsbygget Äventyrpark

 

25. Oktober 2018: Projektledelse 

Forretningsudvikler Erik Poulstrup klæder dig på til at arbejde med projektledelse i mikrovirksomheder, bl.a. på baggrund af sine mange års erfaring som direktør for konsulentvirksomheden Ascending. Du og de andre deltagere vil arbejde med en case stillet af mikrovirksomheden LYRAS

 

7. November 2018: Innovative salgsmetoder

Forsker i salg og salgsdialoger Karina Burgdorff Jensen klæder dig på til at arbejde med innovative salgsmetoder via både teori og praksiseksempler fra sine erfaringer med at hjælpe virksomheder til bedre slags. Du og de andre deltagere arbejder med en case stillet af mikrovirksomheden Hugin Expert

 

28. November 2018: Foredrag om talent og virksomhedsdating

Konsulent og talentudvikler Ahmet Günes fra Lead the Talent holder et spændende foredrag om talentudvikling. Ahmed udfordrer dig på, hvordan du kan tage ansvar, og hvordan du kan skrue op for dit talent. Ikke mindst sætter han fokus på, hvordan du kan forene dine kompetencer med din passion.

Efter foredraget deltager du og de andre deltagere i virksomhedsdating med 10 – 12 forskellige mikrovirksomheder. Til datingarrangementet får du mulighed for at blive inspireret i samtale med ledere og medarbejdere fra virksomhederne og for at skabe eventuelle kontakter ift. job, studiejob, praktik og projektsamarbejde. Her kan du bl.a. møde mikrovirksomheder CricksterAcademondo, Lyras og Weltklasse

 

         

 

Alle kursusgange foregår i tidsrummet 15.30–20.30 på Campus i Aalborg Øst.

Kursusgang 1,3 og 4 afholdes på NOVI, Niels Jernes vej 14 lokale 4-107. Kursusgang 2 afholdes på Fibigerstræde 11, lokale 1. 

Det forventes, at du som deltager i programmet kan deltage i alle kursusgangene.

Programmet foregår på dansk og er med forbehold for ændringer.

Lyder dette spændende, og vil du høre mere, så kontakt os gerne, eller læs mere her om, hvad andre har fået ud af deres deltagelse på tidligere talentprogrammer. 

Læs mere om kriterierne for optagelse i programmet.

 

OBS: Deltag I Scandinavian Talent Case Competition efterår 2018

Som deltager i efterårets talentprogram har du mulighed for at blive 1 af 4 studerende, som vi udvælger til deltagelse i Scandinavian Talent Case Competition (afholdes i Viborg den 23-25. november 2018). På Case Competition vil du møde studerende, som har deltaget i talentprogrammer på andre danske og svenske uddannelsesinstitutioner. I vil få fagligt input fra dygtige oplægsholdere, og I skal sammen løse en case over flere dage. Afslutningsvis præsenterer I løsningen for relevante virksomheder og/eller et ekspertpanel, og der bliver kåret en vindergruppe. Case Competition er en unik mulighed for at udvide dit netværk og få en spændende oplevelse med i bagagen. Vi fortæller mere ved talentprogrammets start, men læs allerede nu om AAU studerendes oplevelse af forårets Case Competition

 

Talentprogrammet er en del af det skandinaviske projekt Innomatch og gennemføres derfor også på en række andre uddannelsesinstitutioner i Danmark og norden.

  

Søg om optagelse

ansøgningsfrist torsdag den 27. September 2018

Læs mere om hvordan du bliver optaget i talentprogrammet her

Har du spørgsmål til talentprogrammet?

Mette Bach Andreasen
mba@adm.aau.dk
6196 7150

Jeanette Rosendal Dynesen
jrdy@adm.aau.dk

Ulla Egidiussen Egekvist
uege@adm.aau.dk
2093 0223

Inspirerende, underholdende og givende

"Talentprogrammet var inspirerende, underholdende og meget givende. Jeg gik derfra med højt humør og fornyet energi efter at være blevet motiveret og inspireret af de dygtige konsulenter og virksomhedernes deltagelse."

Karoline Mortensen, Læring og Forandringsprocesser, 9. semester

Læs om andre talenters erfaringer med Scandinavian Talent

Professionelt forløb

"Det var et helt fantastisk forløb at være med i som virksomhed. Virkelig professionelt opført og koordineret undervejs. Både før, under og efter.”

Kristian Maul, ejer, Bunker43

Læs mere om da Bunker43 var med i talentprogrammet