AAU Karriere

Karriereugen

Karriereugen på AAU ligger næste gang i uge 11 i 2023.

I Karriereugen kan du som studerende på AAU deltage i arrangementer, som ruster dig til at søge praktik og job. Samtidigt får du en masse tips og tricks til at deltage på karrieremesser

Vores karrierevejledere har udvalgt de vigtigste emner, som sørger for, at du er klar til at møde arbejdsgiverne, uanset om du søger studiejob, praktik eller dit første job.
 

Bliv klædt på til til at finde job og praktik

 • +

  Hvad kan jeg, og hvordan kan jeg forklare det til en arbejdsgiver?

  Ét af de første arrangementer i Karriereugen er "Sæt ord på det, du kan tilbyde en virksomhed."

  Uanset om du søger studiejob, praktikplads eller fuldtidsjob er det afgørende, at du kan sætte ord på dine kompetencer. Derfor er det et af de vigtigste arrangementer i Karriereugen.

  Vi hjælper vi dig til at finde de allermest beskrivende ord for, hvad der kendetegner netop dig i en arbejdssituation og dig som medarbejder. Du vil blive klædt på til at samle op på din læring – både fra studiet og alt ud over studiet – og til, at du kan formulere dine kompetencer på en måde, så en arbejdsgiver forstår budskabet.

  Læs om kompetencer

 • +

  Hvordan kan mit cv blive bedre?

  I løbet af Karriereugen holder vi drop in cv-tjek, så du kan kigge forbi med dit cv og få et par friske øjne på det. Vi giver dig feedback, så dit cv står helt skarpt.

  Læs om cv'et

 • +

  Hvordan bliver min LinkedIn-profil klar til at møde virksomhederne?

  Et andet vigtigt arrangement i Karriereugen er "LinkedIn - find muligheder og udvid dit netværk."

  Du kommer ikke uden om LinkedIn, når du søger praktik eller dit første job. Og det kan også være lidt af en mundfuld. Derfor hjælper vi dig også med det.

  Vi arbejder med, hvordan du kan gøre din profil professionel, men samtidigt personlig, og du vil også kunne blive klogere på, hvordan rekrutteringsfolk benytter LinkedIn til at finde kommende medarbejdere.

  Læs om LinkedIn

Du interesserer dig måske også for...

Hvorfor skal jeg tage på karrieremesse? Hvordan forbereder jeg mig, hvad skal jeg tale med dem om, og hvordan følger jeg op bagefter?

Karrieremesser

Hvordan er en jobsøgningsproces? Hvad vil jeg komme til at opleve? Og hvad virker, når man søger job?

Lidt om jobsøgning

Hvordan kommer jeg godt i gang med min jobsøgning? Hvor skal jeg researche? Og hvordan kan jeg bruge min research?

research